Trabzonspor'da günün transfer gelişmeleri

Trabzonspor'da günün transfer gelişmeleri.

Trabzonspor'da günün transfer gelişmeleri

Günün transfer haberleri

Trabzonspor’da transfer çalışmalarında günün özeti.

Trabzonspor’un ilgilendiği Güven Yalçın’a İtalya’dan rakip çıktı!

İddiaya göre Genoa, Güven Yalçın’a 2025’e kadar geçerli olacak bir sözleşme teklif etti.

23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 33 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans göstermişti.

Trabzonspor da devrede
İddiada Genoa'nın haricinde Trabzonspor'un da Güven Yalçın'a teklifte bulunduğunun altı çizildi.

Uğurcan Çakır’a en ciddi teklif İngiltere’den!

Trabzonspor yönetimi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan kaptan Uğurcan Çakır’ın transferi için istenen bonservis rakamı gelmemesi halinde rotasını belirledi.

43 MAÇA ÇIKTI

26 yaşındaki başarılı file bekçisi geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 43 maçta sahaya çıkarken kalesinde 46 gol gördü. Uğurcan Çakır 13 maçta ise kalesini gole kapattı. Uğurcan, A Milli Takım formasını ise 20 kez giydi. Bordo mavili eldivenin güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

"UĞURCAN'A AVRUPA'NIN 4 BÜYÜK LİGİNDEN İLGİ VAR"

Geçtiğimiz günlerde transfer hakkında açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır'ın menajeri Necdet Çakır, "Uğurcan'a, Avrupa'nın 4 büyük liginden ilgi var. Onun için verilecek bonservis bedeli 10-15 milyon Euro arası olacak, üstü olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

FULHAM PEŞİNDE

Bilindiği üzere, başarılı kalecinin ismi uzun süredir Fulham ve Leeds United gibi takımlarla anılıyordu. İngiltere basınında yer alan habere göre; Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen Fulham, kalesini güçlendirmek amacıyla arayışlarına başladı. İngiliz takımının ilk hedefi ise Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır oldu. Ada ekibi başarılı kaleci için bordo-mavililerle görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor’da Gervinho ayrılığı!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan son şampiyon Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı esmeye devam ediyor.

Trezeguet'in de katılmasıyla beraber yabancı sayısının 17'ye yükseldiği takımda, yabancı kontenjanının açılması için Gervinho ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Trabzonspor 'da kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye yükseldi. Koita, Flavio, Diabate ve Trondsen ile yolların ayrılması beklenirken, yine yabancı kontenjanında yer açabilmek adına Gervinho’nun da gönderilmesi gündeme geldi.

Trabzonspor’un Haji Wright ısrarı kontenjana takıldı!

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da öncelik forvet bölgesine verildi. Bordo mavililer Antalyaspor'da başarılı bir performans gösteren Haji Wright'ı listesine aldı. ABD'li oyuncunun transferi ise kontenjana bağlı.

Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık forma giyen ancak bonservisi Danimarka'nın SönderjyskE takımında olan Wright'ın transferinin önündeki en önemli engel takımın yabancı kontenjanının dolu olması.

Eğer yer açılırsa oyuncu için son hamleler yapılacak. 24 yaşındaki golcü, bir an önce sürecin tamamlanmasını beklediğini dile getirdi.

Trabzonspor’da Alioski ısrarı bitmiyor!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları ağırlıklı olarak orta saha hattına yönlendiren Trabzonspor'da yıldız oyuncudan sürpriz bir iddia geldi.

Trabzonspor yönetiminin transferi için yoğun uğraş verdiği Makedon oyuncunun ismi yine gündeme geldi. İddiaya göre; Takımı Al-Ahli, kümeye düştüğü için serbest kalan Ezgjan Alioski, menajerine Trabzonspor ile görüşmesi için talimat verdi.

Makedon sol ayak Alioski, geçtiğimiz sezon Al Ahli formasıyla çıktığı 30 resmi maçta 6 gol 9 asistlik performans sergilemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor