Trabzonspor'da gözler yeniden altyapıda

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından yeniden altyapıdan isimlerin takıma kazandırılması hedefleniyor

Trabzonspor'da gözler yeniden altyapıda

Trabzonspor'daki görevine BB Erzurumspor’a karşı alınan 1-0’lık galibiyetle başlayan Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın altyapıdan yeni isimleri kadroya kazanırması bekleniyor.  Özellikle son 5 yıllık süreçte altyapıdan yetişen yıldızları A takıma taşıyan bordo-mavililerde Abdullah Avcı döneminde bu geleneğin devam etmesi isteniyor

Erzurumspor karşılaşmasında da Abdülkadir Ömür’e özel olarak eğilen ve genç yıldızın potansiyelinin farkında olduğunu dile getiren 57 yaşındaki teknik direktör, herkesi umutlandırdı. Geçtiğimiz yıl Yusuf Yazıcı’yı 17 milyon euroya Lille’e satan bordo-mavililerde birçok önemli aday bulunuyor. Abdülkadir Ömür ve Serkan Asan ikilisi başta olmak üzere Uğurcan Çakır ile Hüseyin Türkmen gibi altyapıdan yetişmiş isimlerin Avrupa sahasına açılması hedefleniyor.

Kariyerinde genç milli takımlar, İBB ve Başakşehir’de genç yıldızların gelişimi konusunda önemli destekleri olan Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’da da bu başarısını sürdürmesi bekleniyor. Eddie Newton döneminde zorlanan gençlerin Avcı ve ekibiyle rahatlaması umuluyor. (Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler