Trabzonspor'da gözler transferde

Son karar gelecek hafta verilecek

Trabzonspor'da gözler transferde
Trabzonspor’a son dönemlerin en iyi günlerini yaşatan, 5 maçlık bir seri yakalatıp takımı tekrar potaya sokan teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer ile ilgili sorulara, “Eğer kulübün bir sıkıntısı yoksa isterim” yanıtlarını vermişti. Yönetim kanadı ise uzun zamandır yaşanacak süreci beklemeye koyulmuştu. Bunun sebebi, Bordo-Mavililer’in ligin ilk yarısını iddialı bir noktada bitirip bitiremeyeceğiydi.

‘Bensiz yarış olmaz’ mesajı

Karadeniz ekibi, o sürece alnının akıyla atlattı. Yakalanan müthiş seriyle beraber Trabzonspor kaybettiği kredilerinin önemli bir bölümünü geri kazandı, rakiplerine, “Bensiz yarış olmaz” mesajını yolladı. Bu durum doğal olarak Başkan Muharrem Usta ve yönetimini de harekete geçirdi. Trabzonspor’un kurmayları, artık dört gözle Ocak transferine odaklanmış durumda.

Rıza Çalımbay izletti

Fırtına’nın listesinin başında uzun zamandır olduğu gibi yine stoper takviyesi var. Gündemdeki isimler arasında teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bizzat kurmaylarına izletip olumlu rapor aldığı oyuncular da var, yönetimin daha önce temasa geçtiği yıldızlar da. Bu noktada son karar gelecek hafta oynanacak olan Kardemir Karabükspor mücadelesinden sonra verilecek.

Gideceklere de bağlı... 

Stoper bölgesi dışındaki takviyeler ise takım içindeki gelişmelere bağlı. Çünkü başta Rodallega olmak üzere hücum bölgesinde forma giyen bazı futbolcuların talipleri ve bazı rahatsızlıkları var. Olası bir ayrılık halinde hem kadroda sayısal rahatlama yaşanacak hem de ekonomik olarak yönetimin eli güçlenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor