Trabzonspor'da gözler önce Sivas sonra da Roma'da

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Roma'ya 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Pazartesi günü ligde konuk edeceği Sivasspor'u kayıpsız geçip, Perşembe günü ise Roma'da güçlü rakibi karşısında adını gruplara yazdırma mücadelesi verecek.

Trabzonspor'da gözler önce Sivas sonra da Roma'da

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında konuk ettiği İtalya Seri A'nın güçlü ekiplerinden Roma karşısında iyi bir oyun sergilemesine ve galibiyete uzanacak fırsatları da yakalamasına rağmen 2-1'lik mağlubiyet alan Trabzonspor'da, oynanan oyun yönetim, teknik heyet ve camiayı da mutlu etti.

Avrupa'da tur şansını Roma'ya bırakan bordo-mavililer, ilk olarak iyi bir başlangıç yaptığı Süper Lig'de Pazartesi günü konuk edeceği Demir Grup Sivasspor karşısından galibiyetle ayrılıp, Perşembe günü ise Roma'da güçlü rakibi karşısında adını gruplara yazdırmaya çalışacak.

ABDULLAH AVCI UMUTLU

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Roma karşısında 2-1 mağlup olmalarına rağmen henüz her şeyin bitmediğini ancak öncelikli odak noktalarının ligde Sivasspor ile oynayacakları karşılaşmanın olduğunu söyledi. Oynanan oyunun kendilerini heyecanlandırdığını kaydeden Avcı, "Oyun ileriye doğru mesajlar veriyor. Trabzonspor oynadığı her maçı kazanmak ister. Bunu sporcular da camia da ister. 2-1'lik bir mağlubiyet var ancak Roma'da kazanmak için ne yapabiliriz ona bakacağız. Orada kazanmak için her şeyi deneyeceğiz ancak, öncesinde Sivasspor maçımız var. Önce bu maçı kazanıp, daha sonra yapacağımız analizlerle Roma'ya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AVCI UMUTLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor