Trabzonspor'da gözler Malatya maçında

Trabzonspor'da gözler Malatya maçına çevrildi.

Trabzonspor'da gözler Malatya maçında

Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın bordo mavili takımla çıktığı ilk maç olan Malatyaspor karşılaşması ayrı bir önem taşıyor. Deneyimli teknik adam, her fırsatta farklı olabilirdi dediği karşılaşmanın rövanşını almak istiyor.


Teleset Mobilya Akhisar'ı deplaslamda 3-1 yenen Karadeniz ekibinde gözler haftaya evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. 18 Mart Pazar günü saat 16.00'da başlayacak karşılaşma öncesinde Karadeniz ekibi, zirve hedeflerinden koptuğu ancak Avrupa kupaları için mücadele verdiği Süper Lig'de Malatya maçını kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

RÖVANŞI ALALIM

Teknik direktör Çalımbay'ın maç sonrası futbolcularına, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Hepiniz inanılmaz oynadınız. Önümüzde Malatya karşılaşmamız var. Geldiğimde ilk maçımdı ve kaybetmiştik. Şimdi onlardan da rövanşı almamız gerek" dedi.

Akhisar deplasmanında kazanan Trabzonspor'da futbolcular yeni bir sayfa açtıklarını ve yükseliş trendine girdiklerini dile getirdi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor