Trabzonspor'da gözler Edin Visca'da! Her an açıklama gelebilir...

Trabzonspor Azarovi'nin ardından Edin Visca transferini de bitme aşamasına getirdi...

Trabzonspor'da gözler Edin Visca'da! Her an açıklama gelebilir...

Süper Lig'in lideri Trabzonspor transferde de fırtına gibi esiyor. Bordo mavili takım transferde bu haftaya hızlı bir giriş yaptı ve Irakli Azarovi transferini noktaladı. Şimdi ise gözler Edin Visca'da...

Kouassi'nin ardından ikinci transferi Irakli Azarovi ile yapmak üzere olan Trabzonspor, Edin Visca transferinde de mutlu sona çok yakın.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Başakşehir ile yapılan pazarlıklarda sona gelinirken anlaşmanın oldukça yakın olduğu ve her an bu transferle ilgili resmi açıklamaların gelebileceği öğrenildi. Bordo mavili taraftarların heyecanla transferini beklediği 31 yaşındaki Boşnak yıldızın Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesi sebebiyle İstanbul ekibinin yüksek bonservis talebinde yumuşadığı ve iki taraf arasında artık ufak pürüzlerin kaldığı kaydedildi.

Devam eden görüşmelerin kısa bir süre içerisinde tamamlanması ve transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Visca ve Azarovi transferindeki gelişmeler bu sabah Haber61'de Transfer Defteri programında böyle açıklanmıştı;

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor