Trabzonspor'da gözler Cornelius'da

Trabzonspor Cornelius'u transfer etmek için çalışmaları sürdürüyor

Trabzonspor'da gözler Cornelius'da

Süper Lig'de sezon devam ederken Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı sık sık kadro derinliğini ve kalitesini artırmaları gerektiğini vurgulamıştı. Deneyimli hoca, camiaya haftalar öncesinden mesajlar göndererek transferlerin yaşına değil, kalitesine bakılması gerektiğini de istemişti.

Bordo-mavililer sezon devam ederken başlattıkları İtalya seferinde istedikleri 3 oyuncudan 2'sini renklerine bağladılar. Sağ beke Roma ile yollarını ayıran Bruno Peres dahil edildi, hücum hattı da Gervinho ile zenginleştirildi.

BU HAFTA GELİYORLAR
Trabzonspor'un renklerine bağladığı 31 yaşındaki sağ bek Bruno Peres ile 33'lük Gervinho bu hafta içerisinde Trabzon'a gelecekler. Bordo-mavili kulüple resmi imzaları attıktan sonra tatile çıkacaklar. Bruno Peres ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Gervinho'nun ise 2 yıllık kontratın altına imza atacağı öğrenildi.

Bordo-mavili ekibin yeni transferi Gervinho dün Parma ile son maçına çıktı. Sarı-lacivertlilerin Sampdoria'ya 3-0 kaybettiği mücadelede forma giyen 33 yaşındaki oyuncu çalımlarıyla göz doldurdu.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın çok istediği Andreas Cornelius için ise hem Parma kulübüne hem de oyuncuya baskısını artırdı.

İTALYA'NIN EN İYİSİ
Andreas Cornelius bir kategoride Çizme futbolunun zirvesinde. 28 yaşındaki oyuncu maç başına 5.1 gibi akılalmaz bir hava topu kazanma yüzdesine sahip. Abdullah Avcı'nın Başakşehir'den beri sisteminde de bu tip uzun forvet oyuncularıyla oyunu rahatlatmak var.

TAM BİR KULE
Abdullah Avcı'nın Andreas Cornelius transferinde ısrarcı olmasının sebebi Danimarkalı oyununun birçok farklı taktiğe uyması. 28 yaşındaki forvet 1.93'lük boyuyla tam bir kule. Hava toplarına hakim olan Viking, ayaklarını da iyi kullanabiliyor.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor