Trabzonspor'da gözler CAS'a çevrildi

Bordo-mavili kulüp, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kuruluna, Fenerbahçe ve TFF hakkında şikayet başvurusunda bulunurken CAS karanını 10 Martta açıklayacağını bildirmişti

Trabzonspor'da gözler CAS'a çevrildi
HABER61 SPOR SERVİSİ

Futbolda 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davasıyla ilgili UEFA'ya yaptığı itirazdan olumlu sonuç alamayan ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine  başvuran Trabzonspor Kulübünde gözler CAS’a çevrildi.
 
Bordo mavili yönetimin hukukçuları UEFA ve CAS tarafından şikenin tespit edildiği ancak TFF'nin bu konuya duyarsız kaldığı ve hiçbir yaptırımda bulunmadığı gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde  UEFA Etik Kontrol ve Disiplin Komitesine her iki kurum hakkında başvuru yapmıştı  

Bordo-mavili kulüp, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kuruluna, Fenerbahçe ve TFF hakkında şikayet başvurusunda bulunurken  CAS  karanını 10 Martta açıklayacağını bildirmişti. CAS karanını bugün de açıklayabilir ya da karar açıklama süresini erteleyebilir.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor