Trabzonspor'da gözler bu isimlerde

Kiralık gittikleri kulüplerden dönen futbolcuların performansı merak ediliyor

Trabzonspor'da gözler bu isimlerde
 TRABZONSPOR'un geçen sezon çeşitli takımlara kiraladığı 5 futbolcu bordo mavili ekibe dönerken, gözler bu sezon takımlarında sergileyecekleri performansa çevrildi.

Kiralık oyuncuların dönmesiyle daha geniş bir kadroya sahip olan Trabzonspor, yeni sezonda bu oyuncuların performansı ile hedeflerine daha sağlam adımlarla yürümek istiyor. Geçen sezonu kiralık olarak gittikleri farklı takımlarda tamamlayan Mustafa Akbaş, Uğur Demirok, Zeki Yavru, Dame N’doye ve Uğurcan Çakır, kendilerini ispatlayarak bordo mavili ekipte kendilerine yer edinmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan ilk iki haftada Zeki Yavru ile Uğur Demirok, 90 dakika sahada kalarak teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk 11’deki değişmez isimleri arasında yer aldı. Bordo mavililerde Mustafa Akbaş sadece Kasımpaşa maçında 28 dakika süre alırken, Dame N’doye ile Uğurcan Çakır ise ilk iki haftada 18 kişilik kadroda kendilerine yer bulamadı.

KENDİLERİNİ İSPATLAYACAKLAR

Trabzonspor henüz bonservisinin tamamını devralmadığı Fabian Castillo ile Porto’dan 1 yıllığına kiralanan Hyun-Jun Suk da Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında süre alan isimler oldu. Bordo mavililerde kiralıktan dönen ve sezonu takımda kiralık olarak geçirecek futbolcuların yanı sıra, genç oyunculardan Uğurcan Çakır, Furkan Taş, Matus Bero, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Ramil Sheidaev de kadro derinliğinde kendilerine yer bulmayı umut ediyor. Sıkı rekabetin yaşandığı Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın da tüm oyuncularından faydalanmayı planladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor