Trabzonspor'da gözler altyapıdan geleceklerde!

Trabzonspor'da Yeni yetenekler bekleniyor.

Trabzonspor'da gözler altyapıdan geleceklerde!

Trabzonspor'da altyapıdan gelen oyuncuların ortaya koydukları performans ve takımda direk oynamalarıyla birlikte alınan başarılı sonuçlar gözleri buradan gelecek olan yeni oyunculara çevirmiş durumda. Yerli ve yabancı oyuncuların kaynaşmasıyla birlikte yakalanan aile ortamı, kısıtlı imkanlarla verilen zirve mücadelesi ikinci yarı öncesi Trabzonspor’un rakiplerine verdiği önemli bir mesaj. olarak algılandı.

Teknik Direktör Ünal Karaman, sezonun ilk yarısında eksiklik yaşadığı bölgelere takım içerisinden çözüm bulması, özellikle Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz gibi iki önemli oyuncunun yokluğunu his etmemesi devre arasında da aksaklık yaşanan bölgelere kendi öz kaynaklarından çözüm bulacağının en büyük sinyali olarak görülüyor. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'dan sonra Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen'in ilk on birde sahaya çıkması, bordo-mavili yönetiminde bu noktada iştahını artırmış durumda. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor