Trabzonspor'da gözler Alioski'de

Trabzonspor Alioski transferinde oldukça ısrarcı...

Trabzonspor'da gözler Alioski'de

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken öncelikli hedeflerden biri de sol bek mevkisi…

Bordo mavili ekip, izleme ekibinin ve teknik heyetin belirlediği isimler üzerinden ilerlerken en ciddi olarak bonservisi elinde olan Ezgjan Alioski, Nimes’ten Birger Meling ve Lille’den Domagoj Bradaric isimleri gündeme geldi.

Bu isimler üzerine görüşmelerini gerçekleştiren Trabzonspor’da bonservis sorunu olmaması nedeniyle Alioski ismi ön plana çıktı. Futbolcuyla pazarlıkların sürdüğü belirtilirken bordo mavililerin bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Alioski’de mutlu sona erişilememesi halinde diğer isimlere yönleneceği ifade edildi.

Trabzonspor'da gözler Alioski'de

Kuzey Makedonyalı sol bek Alioski son olarak Leeds United forması giydi. 2017’den itibaren İngiliz ekibinde oynayan 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sona erdi. 1,71 boyundaki Alioski sol bek oynamasına rağmen gol ve asist sayılarıyla dikkat topluyor. Geçen yıl 3 gol 3 asistle oynayan tecrübeli isim, kariyer toplamında ise 374 maçta 50 gol 46 asist kaydetti. Alioski ayrıca kariyerinde bugüne kadar kaleci ve stoper haricinde her mevkide forma giydi.

Alioski kariyerinde Young Boys, Schaffhausen, Lugano ve Leeds formaları giydi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor