Trabzonspor'da golcü bekleniyor

Usta, Yanal'a golcü için söz verdi. Kısa süre içerisinde golcü transferinin bitmesi bekleniyor

Trabzonspor'da golcü bekleniyor
Trabzonspor’da transfer hareketı tüm hızıyla devam ediyor. Savunmayı güçlendiren Bordo-Mavililer’de şimdi sıra hücuma dönük transferlerde. Kanatlar için, Mehmet Ekici takasında alınması planlanan Aatif’ın durumuna göre çalışan Karadeniz temsilcisi, her ne olursa olsun forvete ise en az 1 takviye yapacak.

Ersun Yanal sabırsız

Yönetim kanadından üst üste gelen iyi haberlerle mutlu olan teknik direktör Ersun Yanal da ligin ilk yarısının en büyük sıkıntısının ortadan kalkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Her gün görüştüğü Başkan Muharrem Usta’ya bu talebini hatırlatan deneyimli hocaya, müjdeli haberlerin de ulaştırıldığı öğrenildi.

Usta’nın Yanal’a, “Sıkıntıları, eksikleri biliyoruz. Ancak malum, ara transfer biraz sıkıntılı. Ne olursa olsun forvet transferini kamp bitmeden mutlaka gerçekleştireceğiz” bilgisini aktardığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler