Trabzonspor'da gol yükü 4 isimde

Trabzonspor'da goller 4 isimden geldi

Trabzonspor'da gol yükü 4 isimde
Trabzonspor'da Dame N’Doye, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcıve Olcay Şahan, takımlarının 2'nci yarıdaki en skorer isimleri oldu, bordo mavililerin yakaladığı çıkışta başrol oynadı.

ATTIKLARI GOLLERLE TAKIMI  SIRTLADILAR

Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor’da 4 isim, 2'nci yarıda atılan gollerde pay sahibi oldu. Bordo mavili takımda N’Doye ve Uğur Demirok 3'er gol, 1'er asist, Yusuf Yazıcı 3 gol, 3 asist, Olcay Şahan ise 1 gol ve 5 asistle takımı sırtladı. 2'nci yarıda Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı ve Olcay Şahan 9, Dame N’Doye ise 8 maçta forma şansı buldu.

EN İSTİKRARLISI OLCAY

Trabzonspor’da 2'nci yarıda skora en çok katkı sağlayan 4 oyuncu arasında en istikrarlısı ise 9 maçta 804 dakika sahada kalan Olcay Şahan oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Şahan'ı 9 maçta 785 dakika ile Uğur Demirok takip etti. Bordo mavililerde ligin ikinci yarısında genç futbolcu Yusuf Yazıcı 9 maçta 707 dakika, 32 yaşındaki Senegalli forvet Dame N’Doye ise 8 maçta 470 dakika süre aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler