Trabzonspor'da gol silahı N'doye!

N'doye Kayserispor maçında yine tek forvet olacak

Trabzonspor'da gol silahı N'doye!
Burak Yılmaz’ın sakatlığı, Hugo Rodallega’nın da cezası sebebiyle Kayserispor karşısında forma giyecek olan Dame N’Doye, Trabzonspor’un en büyük gol silahı olacak. Bu sezon ilk kez Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkan ve 90 dakika oyunda kalan Senegalli futbolcu, attığı golle hem teknik heyete hem de taraftarına güven vermişti. Oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan 32 yaşındaki oyuncu, cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçında da iyi performansını sürdürmeyi hedefliyor.

‘Fırsatı iyi değerlendirdin’

Teknik direktör Rıza Çalımbay da dünkü idman sonrasında tecrübeli oyuncu ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak profesyonelliğinden dolayı N’Doye’u tebrik eden 54 yaşındaki teknik adam, “Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamadın ancak gelen ilk fırsatı çok iyi değerlendirdin. Kayserispor maçında da sana çok güveniyorum. Umarım atacağın gollerle bize galibiyeti getirirsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor