Trabzonspor'da Genel Kurul zamanı

Trabzonspor'da olağan genel kurul bugün gerçekleştirilecek.

Trabzonspor'da Genel Kurul zamanı

Bordo-mavili kulübün, olağan mali genel kurulu bugün gerçekleştirilecek. Toplantıda yönetimin ekonomik faaliyetleri ve yeni bütçe ibraya sunulacak

Trabzonspor'un Olağan Mali Genel Kurulu bugün saat 10.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katılacağı toplantıda kulübün bir yıllık ekonomik faaliyetleri ve bütçesi üyelerin ibrasına sunulacak. Ağaoğlu'nun mali durumla ilgili detaylı açıklamalar yapması bekleniyor. Olağan genel kurulda ilk olarak divan oluşturulacak. Ardından derneğe bağlı şirketlere ait hazırlanan idari ve mali raporlar görüşülecek. Sonrasında ise denetim kurulu raporu okunacak. Toplantıda üyeler de söz alarak görüşlerini dile getirebilecek.

Haber61'den canlı olarak yayınlanacak.

Saat 10.00'da başlayacak Genel Kurul Haber61 TV'den canlı olarak yayınlanacak. Kongredeki tüm gelişmeler ve özel röportajlar sizlerle birlikte olacak.

HABER61TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler