Trabzonspor'da genç futbolcunun önü kesildi iddiası!

Genç futbolcunun okul takımında forma giydiği için süresiz kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

Trabzonspor'da genç futbolcunun önü kesildi iddiası!

Trabzonspor'da 16 yaşındaki Süleyman Cebeci isimli genç futbolcunun süresiz kadro dışı bırakıldığı ve bu süreçte yaşananların sinirleri gerdiği öne sürüldü.

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan haber şöyle;

ERDOĞDU LİSESİ ÖĞRENCİSİ

Transfer yasağı sonra ‘tek kurtuluş yol’ olarak görülen Trabzonspor’un altyapısında sorunların biri bitiyor diğeri başlıyor. Öğretmenlik yapan teknik adam ve antrenörler için Trabzon Valiliği’nden olumsuz yanıt alan Bordo-Mavililer’de şimdi bu skandal dilden dile dolaşıyor. Bahse konu kişi Trabzonspor U16 takımının formasını giyen Süleyman Cebeci. Forvet arkası oynayan Süleyman Erdoğdu Lisesi’nde okuyor ve okul takımının da formasını giyiyor.

MAÇLAR 3 GÜN SÜRECEK

Süleyman Cebeci Erdoğdu Lisesi ile okul maçları için Hopa’ya giderken yolda bir telefon alıyor. Arayan kişi Trabzonspor U16 takımı hocası Eyüp Saka. Genç oyuncuyu geri çağıran Saka, “Seni milli takım alternatif kadrosuna çağırdılar, orayı bırak gel’ diyor. Erdoğdu Lisesi yetkilileri bu gelişme üzerine Eyüp Saka’ya “Hocam, Süleyman’a ihtiyacımız var. 3 gün Hopa’da maçları oynayıp dönecek. Zaten çağrıldığı yer normal milli takım değil. Alternatif takıma davet edilmiş. Okul maçlarının sonrasında size göndeririz” karşılığını veriyor.

KARARI HAMİT CİHAN VERDİ

Antrenör Eyüp Saka, durumu altyapı sorumlusu Hamit Cihan’a rapor ediyor. Bu gelişme üzerine de altyapı sorumlusu Cihan, 16 yaşındaki Süleyman Cebeci’yi süresiz kadro dışı bırakıyor. Olayın hemen sonrasında oynanan U16 Elit Lig erteleme maçında Trabzonspor’un evinde Rizespor’a 4-3 kaybetmesi ise sinirleri iyice geriyor. Altyapıda keyfe keder işlerin yapıldığına dikkat çeken camianın önemli isimleri şöyle konuştular:

“Süleyman Cebeci için ‘geleceği olan genç’ deniyordu ancak daha çocuk yaşta önü kesiliyor. Bu yaşananlardan başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ya da yönetimin bilgisi var mı? 16 yaşındaki bir çocuğu eğitmek yerine kadro dışı bırakıp cezalandırmak nasıl bir zihniyet? Trabzonspor’un altyapısı ehliyetsiz isimlere mi teslim edilmiş?” Şimdi bu sorulara yanıt aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor