Trabzonspor'da gelecek sezon planlamasının ilk sırasında o isim var

Süper lig'in yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan Trabzonspor'da listenin ilk sırası belli.

Trabzonspor'da gelecek sezon planlamasının ilk sırasında o isim var

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor'da yönetim, 27 yaşındaki stoper için şartları sonuna kadar zorlama kararı aldı. Milli savunmacının Sassuolo ile sözleşmesi 2024’te sona erecek. Yönetim, bu transferde maddi şartlarını sonuna kadar zorlayacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda yaz transferi için şimdiden düğmeye basıldı. Bordo-mavililerde öncelikli transfer bölgelerinden bir tanesi sağ stoper olacak.

Sol stoperde Hugo ve 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan ile yeni sezonda devam edecek olan Karadeniz devi kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Denswil'i de takımda tutmak istiyor.

Sağ stoper için ise gündeme yine tanıdık bir isim geldi: Kaan Ayhan... Devre arasında alınması için çaba sarf edilen ancak Sassuolo'nun 8 milyon euro'da ısrar etmesi üzerine transferi gerçekleşmeyen milli futbolcu için sezon sonu tekrar hamle yapılacak.

Yönetim, bu transferde maddi şartlarını sonuna kadar zorlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler