Trabzonspor'da futbolculara borç var mı?

Pandemi sürecinde her sektörde yaşanan ekonomik sorunlardan en az etkilenen kulüplerden biri Trabzonspor oldu

Trabzonspor'da futbolculara borç var mı?

Haber61 Spor Servisi

Koronavirüs pandemisi nedeniyle liglere ara verilirken bu durum kulüplerin ekonomik anlamda da sıkıntı yaşamasına sebep oldu. Bir çok kulüp futbolcu ve personel giderlerini karşılamakta zorlanırken borçlar giderek büyümeye başladı. Trabzonspor ise bu tabloyu yaşamayan ender kulüplerden biri oldu.

FUTBOLCULARA VE PERSONELE BORÇ YOK

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetimle yeniden yapılanmaya giden bordo mavililer ekonomik dar boğazdan geçilen bu günleri hasarsız atlatıyor. Zor günlere hazırlıklı olan Fırtına'da futbolcuların tüm alacakları ödenirken an itibariyle kadrodaki hiç bir futbolcuya borç bulunmuyor. Ayrıca bayram öncesinde harekete geçen yönetim personelin de maaşlarını ödedi.

Konuyla ilgili Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan " Trabzonspor her türlü duruma hazırlıklı. Eski dönemler tamamen bitti. Şu dönemde bile futbolculara 1 TL borcumuz yok. Bayram öncesinde tüm personelimizin alacaklarını yatırdık. Hesabınızı iyi yaparsanız bir sorun olmaz. Kendi şirketimizi nasıl yönetiyorsak burada da onu yapıyoruz. Matematiğin kuralları belli." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler