Trabzonspor'da futbolcular galibiyete inanıyor

Bordo mavililer kötü günleri tamamen geride bırakmak istiyor

Trabzonspor'da futbolcular galibiyete inanıyor
Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı başarısız sonuçlarla sarsılan, Atiker Konyaspor galibiyetiyle kötü gidişe dur diyen Trabzonspor'da rota Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Bordo-mavililer deplasmandan 3 puanla dönerek kötü günleri geride bırakmak istiyor. 
Sezona takım kadrosunda büyük bir değişim yaparak başlayan Trabzonspor ligin ilk haftalarında sancılı bir süreç yaşarken, sahasında Atiker Konyaspor'u yenerek moral bulmuştu. Ligin alt sıralarında yer alan Karadeniz ekibi, kötü günleri geride bırakma adına deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçına büyük bir önem veriyor. Rakibi karşısında alacağı galibiyet ile sıkıntılı günleri geride bırakmanın temellerini atarak yeni bir sayfa açmak isteyen bordo-mavililer zirveye doğru tırmanışa geçmek istiyor.

Futbolcular galibiyete kenetlendi
Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor karşısında alınan galibiyeti kötü günleri geride bırakmanın bir başlangıcı olarak değerlendiren bordo-mavililer, Kardemir Karabükspor karşısında da aynı hırs ve isteği sahaya yansıtarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları sırasında oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor. Atiker Konyaspor müsabakasındaki kazanma isteğini ve arzusunu yarın oynayacakları Kardemir Karabükspor karşısında da görmek istediğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, kazanma isteği ve arzusunun kendilerini yukarıya doğru tırmandıracağına inandığını vurguladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler