Trabzonspor'da forma sürprizi! Krasnodar karşısına böyle çıkacak

Trabzonspor bu akşam saat 20.55'te Rusya'da Krasnodar ile karşılaşacak.

Trabzonspor'da forma sürprizi! Krasnodar karşısına böyle çıkacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Krasnodar ile bu akşam saat 20.55'de karşılaşacak.

Bordo mavililerde maç öncesi giylecek forma seçiminde sürpriz yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi talimatları gereği, Trabzonspor'dan bir adet açık renk ve bir adet koyu renk forma bildirilmesi istenmişti. Bordo mavililer yeni sezon formalarında açık renk olmadığı için geçen sezon kullanılan mavi formayı rezerv olarak tutuyordu. UEFA'nın aldığı karara göre Trabzonspor bu akşam Krasnodar karşısına geçen sezon giymiş olduğu mavi forma ile çıkacak.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "UEFA Avrupa Ligi talimatları gereğince kulübümüzden bir adet açık renk bir adet de koyu renk olmak üzere iki takım forma bildirmemiz istenmiştir. Kulübümüz, UEFA’ya bildirdiği ve rezerv olarak tuttuğu geçen sezona ait mavi formayı Avrupa Ligi yetkililerinin talebi üzerine bu akşam oynayacağımız Krasnodar FK karşılaşmasında giyecektir. Takımımız sahaya mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla çıkacaktır." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler