Trabzonspor'da Fode Koita imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferi Fode Koita için imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor'da Fode Koita imzayı attı

Trabzonspor’un yeni transferi Fode Koita için Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor’da 19 numaralı formayı giyecek olan Koita’nın transfer sürecine ilişkin konuşan Ağaoğlu “Kendisi aslında devre arasından itibaren gündemimizde olan bir futbolcu. Devre arasında gerçekleştirmek istedik ama finansal nedenlerden dolayı gerçekleşmedi. Kısmet bugüneymiş. Kendisi Yattara’dan sonra ikinci Gineli futbolcu. Doğal olarak Gineli olduğu için Yattara’nın, santrafor olduğu için de en golcü futbolcularımızın performansını kendisinden bekliyoruz. O da bunun farkında. Hocamızın istediği bir futbolcuydu. Hocamızın talebi doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Prensip anlaşmasına vardığımız 4 oyuncudan biriydi. Yarın da kısmetse Hamsik ile imza töreni gerçekleştireceğiz. Çok büyük bir camia ve aileye geldi. Trabzonspor formasının tabii ki bir ağırlığı var. Bu formayı taşımak kolay değil. Her sporcunun her atletin kolaylıkla altından kalkabileceği bir yük değil. Şampiyonluğu hep isteyen sabır kelimesinin bir şey ifade etmediği bir camia.  Adım gibi eminim ki Koita bu süreci başarıyla yönetecektir. Taraftarlarımıza camiamıza beklentiler doğrultusunda hizmet edecek. Bu sene şampiyonluk mücadelesi verecek olan Trabzonspor kulübünde bu mücadelenin önemli aktörlerinden birisi olacaktır. Tekrar camiamız adına kendisine hoşgeldin diyorum.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da Fode Koita imzayı attı

Ağaoğlu’nun ardından Fode Koita söz alarak “Öncelikle herkesi selamlıyorum. Beni burada ağırladığı için, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zor bir sezon geçirdik. Şuan burada olduğum için çok mutluyum. Çok konsantre olup en iyi performansımı göstermeyi hedefliyorum. “ dedi.

Koita’nın sözleri sonrasında Ağaoğlu bu kez yeni futbolcusundan söz vermesini isteyerek “Kendisi yoğun bir mücadelenin üst düzey bir mücadelenin içerisinde olacak. Bunun neticesinde de taraftarların başarı beklentisi var. Bunun sözünü alabilir miyiz?” şeklinde sordu.

Koita da Ağaoğlu’na “Maksimumu vermek için söz verebilirim çok çalışıp, elimden geleni yapacağım. Başarıyı elde etmek için en iyisini yapmaya çalışacağım.” dedi.

Trabzonspor'da Fode Koita imzayı attı

Ağaoğlu son olarak artık klasikleşen yeni transferlere forma satışı konusuna değinerek Gineli futbolcuya esprili şekilde takıldı.

Başkan sözlerini şu şekilde tamamladı; “Kendisine 5 bin forma yazıyorum daha sonra ne anlama geldiğini kendisine anlatacağım. Çünkü birazdan antrenmana çıkacak, sağlığı buna el vermeyebilir.  Arkadaşları ona yardımcı olacak. Formayı beğendiği için de mutlu oldum. Ödeyeceği paranın karşılığını alacak buna emin olabilir.”

Tıklayın: Fode Koita kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor