Trabzonspor'da Eren Derdiyok gerçekleri

Trabzonspor'da Eren Derdiyok ile görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor'da Eren Derdiyok gerçekleri
Haber61 Spor Servisi

Transfer döneminde Trabzonspor'la adı en çok anılan anılan isimlerden biri olan Eren Derdiyok'ta yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Başkan Muharrem Usta bizzat Eren Derdiyok transferini sonlandırmak istiyor. Daha önce de Eren için Kasımpaşa ile görüşen bordo mavililer Özer Hurmacı'nın transferi nedeniyle doğan 6 Milyon TL'lik borç ve futbolcunun İstanbul'da kalmak istemesi nedeniyle geri adım atmıştı. İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeleri yapan ve özellikle Galatasaray'la görüşme masasına oturan Eren'in bu görüşmelerden olumlu sonuç alamaması Trabzonspor'a fırsat doğurdu. Kasımpaşa'da da kalmak istemeyen golcü oyuncunun bordo mavililere transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi. Daha önce yaşanmış olan borç krizinin de başkan Usta tarafından çözüme ulaştırılmaya çalışıldığı öğrenilirken kısa süre içerisinde resmi adımların atılabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor