Trabzonspor'da ekonomi harekatı!

Bordo mavililer yüksek maliyetli futbolcuları göndermeyi planlıyor

Trabzonspor'da ekonomi harekatı!

Trabzonspor yönetimi ekonomik olarak yeniden bir yapılanmaya gidiyor. Sezon başında Okay, Bero, N'Doye, Aytaç, Uğur, Castillo, Sheidaev, Durica ve Hubocan gibi oyuncularla yollarını ayırarak; daha düşük maliyetli Hosseini, Ekuban, Toure, Zeki ve Nwakaeme'yi transfer eden bordomavililer, oyuncu giderlerini 4 milyon euro azaltmıştı. Yönetim devre arasında da yeni bir ekonomik harekat yapacak. Kadro dışı bırakılan Burak ve Onur ile yolları ayırmak isteyen Trabzonspor, sözleşmesini tek taraflı fesheden Esteban'ın yanı sıra Kucka, İbanez ve Olcay'ı da anlaşarak göndermeyi planlıyor.

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Böylelıkle 4.2 milyon euro alan Burak, 2 milyon 250 bin euro ödenen Onur, 2 milyon 250 bin euro kazanan Kucka, 1 milyon 600 bin euro verilen Olcay, 900'er bin euro alan Esteban ve İbanez'in gitmesiyle 12 milyon euro'luk bir tasarruf sağlanacak ve takımın kadro maliyeti 13-14 milyon euro seviyelerine inecek. Ayrıca kulüpten ayrılmak isteyen futbolculara da büyük kolaylıklar sağlanması planlanıyor. Sosa ve Pereira gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Yusuf, Abdülkadir, Hüseyin ve Uğurcan gibi gençlerin üzerine takımı şekillendirecek yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasındaki transfer politikasına da son şeklini verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor