Trabzonspor'da Djaniny kararı! Teklifler geliyor...

Trabzonspor'da Djaniny Arap kulüplerinin ilgi odağı konumunda

Trabzonspor'da Djaniny kararı! Teklifler geliyor...

Trabzonspor ’un geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Djaniny Semedo’ya Arap kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

Sezon başında olduğu gibi menacerler vasıtasıyla yine Trabzonspor’un kapısı çalındı. Bordo-Mavili yönetim ise şampiyonluğa gidilen süreçte kesinlikle Djaniny’yi satmayacaklarını ve bu doğrultuda pazarlık dahi yapmayacaklarını iletti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kalan 15 lig maçı öncesi düzenli kullandığı hiçbir oyuncusunu bırakmak istemediği öğrenilirken, daha önce Vitor Hugo konusunda da net şekilde kapı kapatılmıştı.

1.5 yıl kontratı var

Muhtemel şampiyonluğun ardından sezon sonunda başta Djaniny olmak üzere Trabzonspor’un pek çok yıldızına teklifler gelmesi bekleniyor. Bordo-Mavili kulüple 1.5 yıllık daha kontratı bulunan Yeşil Burun Adalı forvet, Trabzonspor’a gelmeden Al Ahli forması giymişti. 

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor