Trabzonspor'da Djaniny'dan büyük katkı

Trabzonsporlu Djaniny en iyi dönemlerinden birini yaşıyor

Trabzonspor'da Djaniny'dan büyük katkı

Trabzonspor'un Yeşil Burun Adalı oyuncusu Djaniny Semedo, kariyerinin en golcü üçüncü dönemini yaşıyor... Hatayspor'a attığı golle ligde 10 gol ve 3 asiste ulaşan Djaniny şampiyonluğa önemli katkı yaptı.

31 yaşındaki oyuncu, Atakaş Hatayspor'a attığı golle ligde bu sezon 10 gol+3 asiste ulaştı. Djaniny, kariyerinin en golcü dönemini 2018-19'da Al Ahly'deki 21 maçta 19 gol+6 asistlik performansıyla yakaladı. 2017-18'de Meksika'da Laguna takımıyla ise 15 maçta 14 gol atan başarılı futbolcu, bu iki dönemden sonraki en iyi 3. sezonunu bordo-mavili formayla bu sezon elde etti... Başarılı oyuncu ayrıca bu sezon Süper Lig'de üst üste üç deplasman maçında gol atan ilk Trabzonspor oyuncusu da oldu. Djaniny; art arda Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor deplasmanlarından sonra Atakaş Hatayspor filelerini de sarsmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor