Trabzonspor'da Dijaniny'e geçici lisans

Trabzonspor, Arap cephesinin gerekli belgeleri göndermemesi nedeniyle Djaniny'nin lisansını çıkaramadı

Trabzonspor'da Dijaniny'e geçici lisans

Trabzonspor'un yeni transferi Djaniny Semedo'da lisans krizi yaşandı. Al Ahli'nin belgeleri göndermemesi nedeniyle Djaniny'e lisans çıkaramayan bordo-mavililer, geçici lisans için TFF'ye başvurdu.

A Spor'un aktardığına göre;

Trabzonspor Djaniny'nin lisans işlemleri için TFF'ye gerekli evrakları gönderdi. Ancak Al Ahli kulübü ve Suudi Arabistan Futbol Federasyonu transfer sertifikasını TFF'ye bildirmedi. Bunun üzerine TFF oyuncunun lisans işlemlerini başlattı. Djaniny'nin adı şuanda TFF listesinde yer alıyor. Ancak Trabzonspor adına henüz lisansı çıkmadı. Trabzonspor bunun üzerine TFF'ye başvurarak geçici lisans çıkarılmasını talep etti. Kulüp yetkilileri 10 gün içerisinde geçici lisansın çıkacağını bildirdi. Trabzonspor cephesinde bir sorun olmadığı ve sürecin TFF ile FIFA arasında çözüleceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler