Trabzonspor'da devrim! Kesinlikle artık olmayacak...

Trabzonspor'da düzen değişiyor

Trabzonspor'da devrim! Kesinlikle artık olmayacak...
Trabzonspor'da devrim niteliğinde bir karar alınıyor. Buna göre artık bordo mavililer futbolcularla maç başı sözleme yapmayacak.

Futbolcu garanti ücretini alacak, takımın maçlarda ortaya koyduğu başarıya göre ekstra prim kazanacak. Başkan Muharrem Usta, maç başı ücretlerini kesinlikle kaldıracaklarını ifade edip “Kaybediyorsun, para veriyorsun. Nasıl bir şey bu? Kazanç başarıya yönelik olmak zorunda, Türkiye bunu gördü. Bu kontrat sisteminin kulüpler ve oyuncular için yanlış olduğunu bildiğimiz için artık yeni sisteme geçiyoruz” diye konuştu.

Prim sisteminde ödemeler konusunda da değişikliğe gittiklerini işaret eden Usta, şöyle devam etti: “Kazandığımız ve berabere kaldığımız maçlarda prim vereceğiz. Beraberlikte, kazandığımızın yarısı kadar prim olacak. Primlerin yarısını maçlardan sonra ödeyeceğiz. Kalan yarısını sezon sonuna bırakacağız. Sezon sonundaki hedeflerimizi gerçekleştirirsek, diğer kısmını vereceğiz.”

Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler