Trabzonspor'da devir teslim

Trabzonspor’da Mazbata töreni yapıldı.

Trabzonspor'da devir teslim

Haber61 – Spor Servisi -  Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılan Olağanüstü Kongre ile başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu mazbatasını aldı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan devir teslim törenine Muharrem Usta ile Ahmet Ağaoğlu katılmazken Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yeni Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’na mazbatayı verdi.

Hayrettin Hacısalihoğlu, “Trabzonspor’da bir kongre gerçekleşti. Sonuçları kongre divan başkanı kulüpten ilgililere takdim üzere kulübe geldiler. Kazanma yönetime mazbatalarını verdi. Bununla beraber bir önceki yönetimle devir teslim yapıldı. Eski ve yeni başkanlar burada olmadığı adına Asbaşkanlar olarak biz yaptık. Trabzonspor bugün ki durumdan daha iyi duruma gelecek hamleleri yapmak zorundadır. Bu zor süreç destekle aşılabilir. Bu düzenlemeleri biz yapmak istiyoruz. Yardımcı olurlarsa inşallah aralıktaki kongreye çok daha iyi durumdaki kulübü temsil ederek gelmek istiyoruz. yapılan doğruların üzerine yenilerini koyarak daha iyi günlere geliriz diye düşünüyorum” dedi.

Trabzonspor'da devir teslim

MUHARREM USTA’NIN TAAHHÜDÜ

Hacısalihoğlu, Muharrem Usta’nın taahhütnamesi ile ilgili sorulan soruya “Şuanda daha görmedim ama bakıp yönetimce değerlendirilecektir. İçeriğini görmediğim için bir şey söylemem doğru değil” diye cevap verdi.

ŞENOL GÜNEŞ KONUSU

Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamalar sorulan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Ben orada Şenol Hoca Beşiktaş’ın teknik direktörü. Bizimde bir teknik direktörümüz var. Kimse bilemez gün doğmadan neler doğar dedim. Görevde bir hocamız var. Sezon bitmeden böyle bir şeyi yapmak etik değil” dedi.

Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca, Haber61’e yaptığı açıklamada “Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah çok başarılı işlere imza atarız. Ekonomik anlamda tablonun zor olduğunu biliyoruz. İnşallah camiamıza taraftarlarımıza layık bir Trabzonspor oluştururuz. Başkanımız mali tabloya vakıf oldu bizde birkaç gün içinde tabloyu görüp çalışmaya başlayacağız” dedi.

Trabzonspor Yöneticisi Lokman Sadıklar Haber61’e yaptığı açıklamada, “Eski yönetime teşekkür ediyoruz iyi yaptıkları için. Kötü yaptıklarını değiştirip üstesinden gelmeye çalışacağız. İnşallah iyi şeyler yapmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor