Trabzonspor'da değişim zamanı

Trabzonspor'da değişim başlıyor. Yöneticiden açıklama.

Trabzonspor'da değişim zamanı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da göreve gelen yönetim kurulu TS Club’da büyük bir değişime gidiyor.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "TS Club’ları çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacak.

Yöneticimiz TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan şunları söyledi: ‘’Lisanslı ürünlerimizin satışını gerçekleştirdiğimiz TS Club mağazalarımız maalesef çağın gerektirdiği vizyon ve düzenlemelerden mahrum kalmış. Bunu en kısa sürede telafi etmemiz gerekiyor. Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım. Biz Trabzonspor taraftarına yakışır bir çizgide mağazacılık için gerekirse isim dahil olmak üzere her alanda değişiklik yapmaya hazırız. Bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Çok yakında güzel müjdelerle taraftarımızın karşısına çıkacağız. TS Club’lar taraftarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde önemli bir reformdan geçerek taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.’’ ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor