Trabzonspor'da çözülemeyen sorun gol

Trabzonspor gol yollarında kısır bir sezon geçirdi

Trabzonspor'da çözülemeyen sorun gol

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve başlamasının ardından takımın performansı yükselişe geçse de Nwakaeme-Ekuban-Djaniny-Bakasetas dörtlüsü gol sıkıntısını beklenilen oranda çözemedi.En son 2016/17 sezonunda 39 gol atan ve 7.'likle yetinen bordo-mavililer ardından en kısır sezonunu yaşadı. Bu kötü rakamın yanında o dönemde lig 34 haftada sona ermişti. Bordo mavililer şu anda ise 39 maçta 48 kez rakip ağları havalandırdı. Trabzonspor bu dönemde 34 müsabakada ise 41 golde kaldı.

Bu rakamların ardından transfer planlaması da yapıldı. Djaniny'nin performansından memnun olan teknik heyet ve yönetim tecrübeli forvetin yanına iki golcü daha almayı planlıyor. Bordo-mavili idareciler başarılı çıkışının ardından transfer teklifleri alan Djaniny'nin satılması durumunda ise ekstra bir takviye daha yapmayı planlıyor. Transfer dönemlerinde belli bir rakam belirleyen, ne olursa olsun bu barajın üstüne çıkmayan Trabzonspor Yönetiminin yeni dönemde de ödeyeceği bonservislere dikkat edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler