Trabzonspor'da çifte standart isyanı

Trabzonspor camiası, Vitor Hugo’ya gösterilen kartın rakiplere neden çıkmadığını sorguluyor... Brezilyalı stoper, Konya’da rakibinin bileğine arkadan bastığı için kırmızı kart görmüştü. Beşiktaşlı Josef ise Sivasspor maçında aynı pozisyonda sarı kart alınca Bordo-Mavililer "İşte çifte standart" diye isyan etti.

Trabzonspor'da çifte standart isyanı

Türkiye hakemlerin iki hafta geçmeden iki farklı hakemin verdiği hatalı kararları konuşuyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Halil Umut Meler, 8. dakikada Vitor Hugo'ya Skubic'in ayak bileğine yaptığı sert müdahale sonucunda direkt kırmızı kart göstermişti.

Kartın doğru olduğu konusunda tüm hakem yorumcuları hemfikir olurken, önceki gün Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı maçta bu kez hakem Yaşar Kemal Uğurlu, tartışmalı bir karara imza attı.

ORTAK GÖRÜŞ: KIRMIZI

Josef de Souza'nın 64. dakikada Felix'in ayak bileğine arkadan bastığı pozisyonda sadece sarı kartla yetinen hakem Uğurlu, Trabzonlu futbolseverlere, "İşte çifte standart. Hugo'ya kırmızı kart var, Souza'ya yok" dedirtti.

Hakem yorumcularının birçoğu da siyah-beyazlı oyuncuya kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

HUGO'YA KIRMIZI KART

Trabzonspor'un Konya ile 2-2 berabere kaldığı maçta Vitor Hugo, rakibinin ayak bileğine tabanıyla bastığı için kırmızı kart görmüştü.

Trabzonspor'da çifte standart isyanı

JOSEF DE SOUZA'YA SARI KART

Beşiktaş'ın önceki gün Sivas'ı 2-1 yendiği karşılaşmada Josef de Souza, rakibinin ayak bileğine tabanıyla basınca sarı kart görmüştü.

Trabzonspor'da çifte standart isyanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler