Trabzonspor'da çeyrek final sevinci - 8 sezonda bir kez...

Trabzonspor 5 sezon sonra çeyrek finalde.

Trabzonspor'da çeyrek final sevinci - 8 sezonda bir kez...

Ziraat Türkiye Kupası’nı en son 2009-10 sezonunda müzesine getiren Trabzonspor, 5 sezon sonra ilk kez kupada çeyrek finale kadar yükseldi.

Son yıllarda ligde ve kupada yarışın uzağında kalan, bu sezon ise yakaladığı çıkışla birlikte hem lig hem de kupada ‘yarışta ben de varım’ diyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda Balıkesirspor Baltok’u saf dışı bırakarak 5 sezon sonra kupada çeyrek finale kadar yükseldi. 1’inci Lig’de mücadele eden rakibini 2-1’in rövanşında deplasmanda 3-1 mağlup ederek çeyrek finale uzanan bordo-mavililer, 2012-13 sezonunun ardından kupa serüveninde en yüksek kademeye ulaştı.

2009-10 SEZONUNDA KUPAYI KAZANDI, SON 8 SEZONDA BİR KEZ FİNALİ GÖRDÜ

Tarihinde 8 kez Türkiye Kupası’nı müzesine getiren ve son olarak 2009-10 sezonunda kupada mutlu sona ulaşan Trabzonspor, söz konusu sezondan bu yana sadece 1 kez final oynayabildi. Son 8 sezonda Ziraat Türkiye Kupası’nda arzu ettiği başarıyı elde edemeyen bordo-mavililer,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler