Trabzonspor'da Castillo tam not aldı

Castillo oynadığı futbolla mest ediyor

Trabzonspor'da Castillo tam not aldı
Trabzonspor’un Dallas’tan uzun uğraşlar sonrasında transfer ettiği Fabian Castillo, Macaristan kampının ardından Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında hem Teknik Direktör Ersun Yanal hem de takım arkadaşlarından tam not aldı. Bursapor maçının 83. dakikasında oyundan çıkan Castillo’yu karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuların soyunma odasında tebrik ettiği öğrenildi.
 
Kolombiyalı oyuncu ise Trabzonspor’da bulduğu ortamın performansına olumlu katkı yapacağına inandığını belirtirken, “Hem teknik ekip hem de arkadaşlarım ile mükemmel bir ilişkimiz var. Amerika’dan gelip kısa sürede buraya uyum sağlamak zor olsa da bu süreyi en asgari seviyeye indirmek için çalışıyorum. Tam kapasite hazır olduğumda herkes çok daha farklı bir Castillo izleyecek” dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor