Trabzonspor'da Castillo gidebilir!

Castillo, gitmek için

Trabzonspor'da Castillo gidebilir!
Trabzonspor'da Kolombiyalı futbolcu Castillo ayrılma konusunda çok ısrar edince yönetim teklifi değerlendirme kararı aldı. Atletico Nacional ile sıkı bir pazarlık yapılıyor

Bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Fabian Castillo'nun Trabzonspor'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Ülkesinden Atletico Nacional kulübünün ciddi şekilde ilgilendiği 25 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, yönetime ayrılma konusunda ısrarla baskı yapıyor. Sol kanada transfer yapılamamasından dolayı ilk etapta Castillo'nun ayrılma fikrine sıcak bakmayan yönetim, futbolcunun tavrı karşısında yumuşadı. Trabzonspor ile Atletico Nacional kulübü arasında Castillo'nun bonservisiyle mi yoksa kiralık olarak verilmesi konusunda görüşmeler sıkı şekilde devam ediyor. Trabzonspor'un Castillo'yu 3 milyon 500 bin euro'dan düşük bir rakama bırakmak istemediği ancak oyuncunun da gerekirse alacaklarından dahi fedakarlık etmeyi düşündüğü iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler