Trabzonspor'da büyük üzüntü! Real'li yıldız istendi ama...

Trabzonspor'da yönetici Nevzat Aydın üzüntüsünü böyle açıkladı

Trabzonspor'da büyük üzüntü! Real'li yıldız istendi ama...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, salı akşamı Bayern Münih'e takımının 4'üncü golünü atan Real Madrid’in genç yıldızı Marco Asensio’yu geçen yıl transfer döneminde almak istediklerini açıkladı. 

Bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Real Madrid’in Bayern München ile oynadığı karşılaşmada 64’üncü dakikada oyuna girdikten sonra 112'nci dakikada 4'üncü gole imza atan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Marco Asensio’nun sezon başında transfer listelerinde olduğunu söyledi.

KİRALIK GELECEKTİ

Nevzat Aydın, sosyal medya hesabı twitterdan Asensio’nun golü sonrası, ‘Ah Asensio ah’ şeklinde yaptığı paylaşıma bir taraftarın, ‘Asensio ile Bero’yu aynı ekip mi belirledi?’ sorusu üzerine, "Bütçe diye bir şey var. Asensio kiralık gelecekti" yanıtını verdi. Bilindiği gibi Aydın, devre arasında transfer komitesindeki görevinden istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor