Trabzonspor'da Bursaspor hazırlıkları tamam

Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trabzonspor'da Bursaspor hazırlıkları tamam

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 12 Nisan Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Onazi ve Kamil Ahmet Çörekçi katılmadı. Basın kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından taktiksel ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. 

Muhtemel ilk 11 
Trabzonspor, deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maç için bugün öğleden sonra Bursa'ya hareket edecek. 12 Nisan Cuma günü oynayacağı maç için geceyi Bursa'da geçirecek olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Antalyaspor maçında galip gelen kadroyu korumayı planlıyor. 

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Ibanez, Abdulkadir Parmak, Sosa, Olcay, Yusuf, Nwakaeme ve Ekuban şeklinde çıkması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler