Trabzonspor'da Burak Yılmaz görüşmesi

Trabzonspor Yönetimi Burak Yılmaz olayı ile ilgili toplantı yapacak.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz görüşmesi

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın Bursaspor maçının ikinci yarısında oyundan alınması sırasında gösterdiği tepkinin yankıları sürüyor.

Bordo mavili yönetim, Burak Yılmaz konusunda alınacak kararla ilgili olarak Teknik Direktör Ünal Karaman’ın vereceği rapor sonrasında bugün yada bir değerlendirme toplantısı yapacak.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu konu ile ilgili olarak Haber61’e yaptığı açıklamada bugün yada yarın değerlendirme toplantısı yaparak bir karar alacaklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, “Durum değerlendirmesi yapacağız. Başkanla da konuştuk. Bugün yada yarın değerlendirme yapılacak. Hiçbir şeyi yok saymak mümkün değil. Ama fevri de bir karar verilecek hadise değil. Ünal Karaman raporunu verir. Değerlendirip kulüp için en uygun kararı veririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
61 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor