Trabzonspor'da Burak ve Serdar bekleyişi

İki oyuncu da kulüpleriyle görüştü

Trabzonspor'da Burak ve Serdar bekleyişi
Trabzonspor, uzun zamandır görüşme halinde olduğu Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı'da mutlu sona iyice yaklaştı. Başkan Muharrem Usta'nın birkaç gün önce teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmede, "Çok fazla yabancı alamayız. Bu durumda bazı yabancıları göndermek durumunda kalırız. Bu da bize ekstra maliyet getirebilir" dediği ortaya çıktı. Bunun üzerine yerli isimlere ağırlık verilmeye başlandı. Hedefteki iki isim Burak ve Serdar için de temaslar hızlandı.

PARASINI DA BIRAKIYOR
Fırtına ile anlaştıktan sonra gün kulübü Beijing Guoan'a ayrılmak istediğini söylemek için Çin'e giden Burak ile ilgili gelişmelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. 32 yaşındaki forvet, kulübü ile masaya oturdu ve "Trabzonspor ile anlaştım, sizden anlayış bekliyorum" dedi. Burak, kulübünden alacaklarından feragat edeceğini de iletti. Bu gelişme sonrası bordomavili yönetim hemen devreye girdi ve Burak için kulübüne 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Çin ekibi ise bu teklifi düşünmek için birkaç gün süre istedi.

KULÜBÜNE SERT ÇIKTI
Bordo-mavili formayı giymeyi çok isteyen Serdar Taşçı da önceki gün kulübüne, "Trabzonspor'a gitmek istiyorum" dedi. Oyuncunun bu çıkışı karşısında Spartak Moskova yetkilileri de "Bunu değerlendirelim" diyerek, Serdar'ın menajerini çağırdı. Bu iki isim hakkında kısa zamanda müjde bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler