Trabzonspor'da bir türlü kadro oturmadı

Bordo mavililerde kadro sürekli değişiyor

Trabzonspor'da bir türlü kadro oturmadı
SPOR Toto Süper Lig’de ilk 7 haftada 25 kişilik takım kadrosunda 19 futbolcusuna forma veren Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, henüz ideal 11’ini oluşturamadı, birçok maça farklı 11'le çıktı.

Ligde 7 hafta geride kalırken ilk 2 hafta oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarına aynı 11 ile çıkan Ersun Yanal, sonraki haftalarda 2-0 kaybedilen Osmanlıspor ve 3-0’lık Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetlerinde sahaya farklı 11’ler sürdü. 4’üncü haftada Atiker Konyaspor karşısından 1-0’lık skorla galip ayrılan Trabzonspor, daha sonra karşılaştığı Kardemir Karbükspor maçına da aynı 11 ile çıktı ancak 4-0 mağlup olunca yeniden arayışa girdi. Ersun Yanal, golsüz beraberlikle sonuçlanan Akhisar Belediyespor maçında da hem ilk 11’de hem de 18 kişilik kadroda değişiklikler yaptı.

19 FUTBOLCU OYNADI

Ersun Yanal'ın ideal 11 arayışı devam ederken bordo mavili futbolcular forma şansı bulabilmek için mücadele ediyor. Ligde geride kalan 7 maçta 19 futbolcunun forma şansı bulduğu Trabzonspor’da 6 isim ise henüz siftah yapamadı. Esteban, Furkan, Uğur, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ve Ramil Shedidaev, bordo mavililerde ilk 7 haftada şans bulamayan isimler oldu. Tüm maçlarda 90 dakika süre alan kaleci Onur Recep Kıvrak ile tecrübeli savunma oyuncusu Jan Druica, takımda en çok süre alan oyuncular olarak ön plana çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor