Trabzonspor'da bir çok isim gidecek!

Bordo mavili takım kadrodaki şişkinliği en aza indirecek

Trabzonspor'da bir çok isim gidecek!
2017-18 sezonu öncesi kadrosunda 53 futbolcu bulunan Trabzonspor’da yönetim kadroyu azaltmak için harekete geçti.

Bordo mavililerde yeni sezon öncesi kiralandıkları takımlardan geri dönen futbolcularla birlikte kadro sayısı 53’e ulaştı. Sözleşmesi sona eren kaleci Esteban ile de yeniden anlaşma yönünde görüşmeler devam ediyor. Gelecek sezon en fazla 24 kişilik oyuncu kadrosuyla mücadele etmeyi planlayan Trabzonspor yönetiminin sayıyı azaltmak için çalıştığı öğrenildi.

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Bordo mavililerin kadrodaki gelişime açık genç oyuncuların birçoğunu yine gelişim göstermeleri için farklı takımlara kiralayabileceği, diğer isimlere ise transfer şartlarının oluşması durumunda kolaylık sağlanabileceği belirtildi. Özellikle 2016-17 sezonunu farklı takımlarda kiralık olarak tamamlayan Aykut Demir, Muhammet Demir, Musa Nizam, Sefa Yılmaz gibi isimlerle yolların ayrılabileceği kaydedildi.

TAKAS FORMÜLÜ

Trabzonspor yönetiminin 2016-17 sezonunu tamamlayan mevcut kadrodan bazı oyuncuları da talip çıkması durumunda kadrodan gönderebileceği, bu noktada takas formülünü de devreye sokabileceği ifade edildi. Bonservisiyle satarak ya da takasta kullanarak oyuncusu sayısını düşürmeye çalışacak olan bordo mavililerin oyunculara gelecek olan transfer tekliflerini değerlendireceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor