Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Cafer tosun ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Cafer Tosun ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Cafer tosun ile yollar ayrıldı

Trabzonspor, Genç oyuncu Cafer Tosun ile yollarını ayırdı.

Pazartesi günü sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi.

YENİ TAKIMINA İMZA ATTI

Cafer Tosun, 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor ile anlaşma sağladı. 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Şahin, “Devre arası transfer çalışmaları kapsamında bir oyuncumuzla daha anlaşma sağladık. Daha önce Samet Günhan ve Seydi Kayasoy’u bünyemize katmıştık. Bugünde Trabzonspor’dan genç yetenek Cafer Tosun kardeşimizle anlaştık. Cafer kardeşimiz gelecek vaat eden bir kardeşimiz. Kendisi ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah takımımızın başarısında büyük pay sahibi olacak. Transferin hem kulübümüze hem de Cafer kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı

Cafer Tosun ise, “Hedeflerim var. Bu doğrultuda İnegölspor’a gelmek ve kendimi göstermek istedim. İnşallah elimden gelen gayreti göstererek İnegölspor’u hak ettiği noktalara taşımaya gayret göstereceğim. Anlaşmanın hem şahsıma hem de kulübüme hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Trabzonspor'da bir ayrılık daha!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler