Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi bilet karmaşası

Trabzonspor taraftarından bilet isyanı.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi bilet karmaşası

Haber61 - Spor Servisi

Beşiktaş deplasmanına gidecek olan Trabzonspor’da taraftar bilet alamamaktan şikayetçi.

Süper Lig’in 16. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzoınspor, bugün istanbul’a gidiyor. İstanbul’daki taraftarlar tarafından coşkuyla bekleyen taraftarlar bir taraftan da bilet konusunda yaşanan gelişmelerden rahatsızlıklarını belirtiyorlar.

Haber61 haber merkezine telefon, mesaj ve maille ulaşan taraftarlar, günlerdir bekledikleri bu karşılaşmaya bilet almak için, satışa çıkacağı saatte bilgisayar karşısına oturduklarını ama biletlerin anında tükenmesi karşısında şok olduklarını belirttiler. Biletlerin Trabzonspor tarafından bloke edilip başka gruplara kanalize edildiği iddiasından rahatsız olduklarını belirtip, Trabzonspor’dan bir açıklama beklediklerini belirttiler.

Trabzonspor’un etkin taraftar derneklerinden Gurbetçi Gençler de yaşanan bilet karmaşası hakkında açıklama yaptı. Karşılaşmayı izlemeye gitmeyeceklerini belirten grup yaptığı açıklamada;

Görülen lüzum üzerine yaşanmasını ummadığımız ve beklemediğimiz çifte standart Tribün bileti kontenjanları hakkında açıklama. İsminde ve kaderinde Gurbet olan grubumuzun süregelen yıllar boyu Trabzonspor için verdiği emek ve döktüğü alın teri hepimizin malumdur. Bugün gelmiş olduğumuz noktada ise Beşiktaş maçı için haftalar öncesinden Passolig kartlarımıza maç biletlerinin ücretlerini kuruşu kuruşuna yükleyerek, bize ayrılacak kontenjanı beklemeye başladık. Ancak tüm temsilcilerimizle hazırladığımız, haftalardır yapmış olduğumuz çalışmalar, planlamalar, organizasyonlar ve kartlarımıza yüklediğimiz paralar hiçe sayılmıştır.Bu bağlamda kulübümüz tarafından bize sözü verilen evimiz olan deplasman tribünlerindeki kontenjanımız yok denecek kadar minimize edilerek ahbap-çavuş ilişkisi güden yöneticilerimiz tarafından başka kanallara kaydırılmıştır. Bu takımın asıl sahibi olan biz taraftarlara ait o deplasman tribünlerinin yöneticilerin hatır gönül ilişkileri için blokeli tutularak yavaş yavaş nasıl VİP tribüne döndüğünü hayretle izlemekteyiz. Aylardır deplasman deplasman gezerek bugünü en çok hak eden cefakar yüzlerce kardeşimiz kasıtlı ve göz göre göre organizasyonun dışında bırakılmıştır. Bilindiği üzere futbol futbolcunun yönetim yöneticinin tribün taraftarın işidir. En iyi iyi bildiğimiz tribün işinde sözüm ona bir taraftar sorumlusu tanımıyoruz. Tek sorumlunun kendimiz olduğunu hatırlatıyoruz. Söz konusu olayı yakinen takip ettiğimizin altını çizer, gasp edilen haklarımızın takipçisi olduğumuzu belirtiriz. Gurbetçi Gençler olarak Beşiktaş maçında tribünde ki yerimizi bu şartlar altında alamayacağımızı önemle arz ederiz. Büyük Trabzonspor Taraftarına saygılarımızla...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu biletler hakkında yaptığı açıklamada; "Biletlerin hemen tükenmesinde kulübün bir dahli yok. Bu taraftar kaynaklı bir olay. Çok ciddi anlamda bir talep geldi ve bir anda kapandı. Bu durum da Trabzon dışındaki seyircimizin de ne kadar katkı sağlayacak olduğunu gösteriyor. Bu sonuçtan da mutluyuz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor