Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi 7 eksik

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi eksikler çok.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi 7 eksik

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı dev maç öncesi 7 tane eksiği var. Sağ ve sol bekler Pereira ile Marlon dışında uzun süreli sakatlık yaşayan Trondsen kesin olarak forma giyemeyecek. Ağrıları bulunan Hosseini, sakatlığı devam eden Yusuf Sarı ile izolasyonda olan Bilal dışında Norveç'te bulunan Alexander Sörloth'un görev yapması beklenmiyor

Bordo-Mavililer'de kritik maç öncesinde 3 önemli eksik bulunuyor. Geçen sezon savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Trabzonspor'un dev maçta sağ ve sol beki oynayamayacak. Pereira ve Marlon sakatlıkları nedeniyle bu akşam takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Hosseini'nin de ağrıları sebebiyle kadroda olması beklenmiyor. Geçen günkü idmanda çapraz bağları kopan ve 6 ay forma giyemeyecek olan Anders Trondsen de karşılaşmada süre alamayacak. Sakatlığı devam eden Yusuf Sarı ile izolasyonda olan Bilal de dev maçta görev yapamayacak. Fırtına'nın bir eksiği de Norveç'te bulunan Alexander Sörloth.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor