Trabzonspor'da belgeler ortaya çıkınca herkes gerçeği öğrendi

Trabzonspor'un önceki başkanı Muharrem Usta'nın icraatları belgelerle ortaya çıktı. Asbaşkan Hacısalihoğlu yaşanan süreci değerlendirdi.

Trabzonspor'da belgeler ortaya çıkınca herkes gerçeği öğrendi

Haber61 /  Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun görevi devraldığı önceki başkan Muharrem Usta döneminde yapılanlara ilişkin belgeleri paylaşması büyük ses getirmişti. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu "Açıklama yapmak istemezdik ancak öyle durumlar oldu ki buna mecbur kaldık" dedi. 

Haber61'i misafir eden ve sorularımızı yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ahmet Ağaoğlu başkanlığında yapılacak çalışmaları ve görevi devraldıkları günden bu yana karşılaştıkları sorunları aktardı.

HERKES GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, görevi devraldıkları önceki başkan Muharrem Usta dönemine ait belgelerle gizli anlaşmaların paylaşılması ve geçen hafta basına yansıyan tartışmalara ilişkin "Önceki dönemden kalanlarla ilgili biz açıklama yapmak istemezdik. Ancak öyle durumlar oldu ki açıklamak mecbur oldu. Kimse bir şey söylemez mantığıyla belki de yapılmıştır ancak belgeleriyle herkes işin gerçeğini öğrendi. Trabzonspor’un alışık olmadığı işler var" şeklinde belirtti.

CAMİADAN GİZLİ ŞEYLER YAPMAMAK LAZIM

Muharrem Usta ve yönetiminin yaptıkları anlaşmaları camiadan gizlemesinin yanlış olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu, "Hocaların, futbolcuların sözleşmeleri var, menajerlik ücretleri var. Bunlara ne gerek vardı da yapılmış anlayamıyorum. Oysa her görev yapan başkan yönetici hizmet için burada olur. Bu camiadan gizli şeyler yapmamak lazım. Bu tarz sözleşmeleri doğru ve sağlıklı bulmuyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor