Trabzonspor'da Bakasetas'a nazar değdi!

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas Beşiktaş maçını tamamlayamadı.

Trabzonspor'da Bakasetas'a nazar değdi!

Süper Lig'in en formda isimlerinden birisi olan Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, dev mücadelede büyük bir şanssızlık yaşadı. Bakasetas, dizinden sakatlanıp, 31. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Trabzonspor 'un, Beşiktaş karşısındaki en önemli kozu olması beklenen Anastasios Bakasetas, dev mücadelede büyük bir şanssızlık yaşadı. 28 yaşındaki futbolcu kasık sakatlığını atlattıktan sonra Göztepe karşısında oynamadı, Rize'ye karşı sonradan oyuna girdi ve dün 11'de sahaya çıktı. Ligde bu maç öncesine kadar rakip fileleri 7 kez sallayan ve 3 de asist yapan Bakasetas, 29. dakikada Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal'a yaptığı faul sonrasında yerde kaldı. Sağ dizinde sıkıntı yaşayan Yunan oyuncunun o bölgesine sağlık ekibi bandaj uyguladı. Bir süre durumunu kontrol eden yıldız futbolcu, kendisini yere bıraktı ve 31'de oyundan çıktı. Hemen tedavisine başlanan oyuncunun Milli Takım'dan da çıkarılma ihtimali bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor