Trabzonspor'da Avcı'nın Djaniny kararı!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Djaniny'nin takımda kalmasını istedi

Trabzonspor'da Avcı'nın Djaniny kararı!

Haber61 Spor Servisi-  Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı alamadığı Djaniny Tavares ile ilgili son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verdi.

Oynadığı bir çok maçta eleştirilerin hedefi olan ve hatta adı gidecekler listesinde anılan Djaniny için yönetime görüşünü aktaran Avcı'nın futbolcunun takımda kalmasını istediği öğrenildi.

Avcı'nın 29 yaşındaki futbolcunun potansiyeline ve yeteneklerine güvendiği, maç temposunu arttırdıkça daha iyi olacağına inandığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde adı Arap kulüpleriyle de anılan Djaniny, Avcı'nın göreve gelmesinden sonra Afobe'den formayı kaparak kendine 11'de yer açmıştı.

Djaniny bordo mavili formayla toplamda 13 maça çıkarken 2 kez ağları havalandırdı. Golcü futbolcunun Trabzonspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor'da Avcı'nın Djaniny kararı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler