Trabzonspor'da artık gündem Fenerbahçe

Yaklaşan Fenerbahçe derbisi, Onur ve Burak’ın kadro dışı kalmasıyla oluşan gündemi değiştirdi

Trabzonspor'da artık gündem Fenerbahçe

5-0’lık Malatyaspor yenilgisiyle sarsılan ve milli araya sorunlu giren Trabzonspor’da, Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Taraftara el-kol hareketleriyle tepki gösterip, özür dilemediği için takımdan uzaklaştırılan Burak’ın yanı sıra Malatya maçında hatalı goller yiyen ve soyunma odasında beklenen reaksiyonu göstermediği iddia edilen Onur Kıvrak da takım dışında kaldı. İki flaş kadro dışı, sadece Trabzonspor’da değil spor kamuoyunda da ciddi gündem olurken, yaklaşan Fenerbahçe maçı bir anda havayı değiştirdi.

Futbolcuların ‘af’ maçı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde son sürat antrenmanlarını sürdüren Bordo- Mavililer’de, teknik direktör Ünal Karaman oyuncularını galibiyete şartlıyor. Öte yandan kritik maçın biletleri de satışa çıktı. Taraftarların biletlere büyük ilgi gösterdiği öğrenilirken, 25 Kasım’daki Fenerbahçe mücadelesinde Akyazı’nın tıklım tıklım olması bekleniyor. Hem teknik heyet hem de futbolcular, taraftar için büyük önemi olan Fenerbahçe mücadelesini kazanıp, kendilerini affettirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor