Trabzonspor'da artık gözler Avrupa'da

Trabzonspor'da gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Fırtına, C Grubu'ndaki ilk maçında perşembe günü Getafe ile kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor'da artık gözler Avrupa'da

Ligdeki G.Birliği maçı sonrasında Trabzonspor'da gözler Avrupa'ya çevrildi. Sparta Prag ve AEK'yı eleyerek Avrupa Ligi'nde gruplara kalan bordo- mavililer, C Grubu'ndaki ilk maçını perşembe akşamı saat 19.55'te Getafe ile deplasmanda oynayacak. Getafe-Trabzonspor karşılaşmasını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak.

Matej Jug yönetecek
Trabzonspor'un perşembe günü Getafe ile oynayacağı maçın hakemi açıklandı. Mücadeleyi Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Grega Kordez yapacak. Dejan Balazic ise dördüncü hakem.

İspanya yolculuğu bugün
Trabzonspor, Getafe ile oynayacağı maç için bugün saat 15.00'te Trabzon'dan özel bir uçakla Madrid'e gidecek. Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ekuban, Yusuf Sarı ve Fernandes yer almayacak.

Hazırlıklar başladı
Fırtına, Getafe ile deplasmanda oynayacağı Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda Gençlerbirliği maçında 90 dakika oynayan oyuncular hafif tempolu koşu yaparken, diğerleri ise yarı sahada çift kale maç oynadı
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler