Trabzonspor'da altyapı kararı - Haber61'e açıkladı

Trabzonspor yöneticisi alınan kararı Haber61'e açıkladı.

Trabzonspor'da altyapı kararı - Haber61'e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Yöneticisi ve ASKF Başkanı Cahit Erdem Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bayramlaşma töreni ile ilgili olarak konuşan Cahit Erdem, “Bütün spor bileşenlerinin burada olamsı bizi mutlu ediyor. En çok özlenen şey birlik ve beraberlik. Biz bu birliktelği sağladığımız için mutluyum. Gelecek adına güzel kazanımlşarın müjdecisi olabilir. Bu birliktelikle sorunların çoğunun çözüleceğini düşünüyorum” dedi.

ÖNCE 1461'E SONRA TRABZONSPOR'A

Trabzonspor altyapısı ile ilgili yeni bir karar alındığını söyleyen Cahit Erdem, "Teknik konuda Özkan Sümer hocamızı yetkili kıldık. Bizim onun konusuna karışma durumumuz yok. Ama tesis açısından altyapısının organizasyonu açısından bazı değişikllikler yapmak istiyoruz. Olanaklarını artırmak istiyoruz. Çalışmalara başladık. Altyapı oyuncularının kullandığı alanları yeniden elden geçiriyoruz. Bizim varoluş nedenlerimizden biri Trabzonspor öze dönmesidir. Birkaç oyuncunun yukarı alınması durumuna dikkat çekeceğiz. Yukarı alınacak bazı oyuncular var ama A2’den gelen oyuncular 1461'e gidecekler ve sonra Trabzonspor’a gelecekler. Böyle bir karar var. 1461 Trabzon’un da yapısı değişiyor. Artık zirveye oynayan bir takım olacak.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor