Trabzonspor'da alternatif bolluğu

İlk 11'e bolca aday var

Trabzonspor'da alternatif bolluğu
Trabzonspor'da son olarak kadroya Hubocan,Sosa ve Volkan'ın da katılması teknik direktör Ersun Yanal'ın elini alternatif anlamında çok güçlendirdi. Transferlerle mest olan Yanal'ın Başkan Muharrem Usta'ya teşekkür ettiği öğrenilirken ideal kadronun oluşması için vakit kaybetmeden çalışmaya koyulduğu kaydedildi.

11 formaya çok aday

Bugünden itibaren tam kadro olarak çalışmalara başlayacak olan Trabzonspor’da Yanal’ın bir toplantı yaparak öğrencilerine çeşitli uyarılarda bulunacağı da gelen haberler arasında. Buna göre Fırtına’nın teknik patronu, “Kimsenin ismine forma vermem. Kim bu formayı ne kadar çok istediğini kanıtlarsa o giyer. Kimse kendi yerini garanti sanmasın” mesajlarını verecek.

Kadrosuna kattığı isimlerle gücüne güç katan Karadeniz ekibi, adeta alternatif bolluğu yaşıyor. Bordo-Mavili futbolcular arasında bundan sonraki haftalarda kıran kırana rekabet yaşanacağı belirtilirken, teknik ekibin bu duruma oldukça sevindiği öğrenildi. Her bölgede en az 2 futbolcusu bulunan Karadeniz ekibinde futbolcular, idmanlarda çok çalışarak teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor